OWLDoc Bug

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

OWLDoc Bug

Martin Stricker
I think I found a bug in OWLDoc export to HTML (OWLDoc Version 1.0,  
Build 3) with Protégé 4 (Build 64):

On Mac OS X (10.5.4), the generated HTML-Files have encoding MACINTOSH  
(a.k.a Mac OS Roman). Combined with a missing Meta-Tag in the HTML  
Head Element, this leads usually to wrong display of non-ASCII  
characters in the web browser (because, who has Mac Roman as default  
encoding?).

After transforming the content to UTF-8 and adding "<meta http-
equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">" to <head>,  
everything is fine.

Thanks,

Martin Stricker
[hidden email]
Berlin, Germany


_______________________________________________
p4-feedback mailing list
[hidden email]
https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/p4-feedback
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: OWLDoc Bug

Nick Drummond
Thanks for the bug report.
I will look into it.

Nick

On Fri, Jul 11, 2008 at 7:38 PM, Martin Stricker <[hidden email]> wrote:
I think I found a bug in OWLDoc export to HTML (OWLDoc Version 1.0,
Build 3) with Protégé 4 (Build 64):

On Mac OS X (10.5.4), the generated HTML-Files have encoding MACINTOSH
(a.k.a Mac OS Roman). Combined with a missing Meta-Tag in the HTML
Head Element, this leads usually to wrong display of non-ASCII
characters in the web browser (because, who has Mac Roman as default
encoding?).

After transforming the content to UTF-8 and adding "<meta http-
equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">" to <head>,
everything is fine.

Thanks,

Martin Stricker
[hidden email]
Berlin, Germany


_______________________________________________
p4-feedback mailing list
[hidden email]
https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/p4-feedback


_______________________________________________
p4-feedback mailing list
[hidden email]
https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/p4-feedback