Re: protege-user Digest, Vol 58, Issue 13

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: protege-user Digest, Vol 58, Issue 13

Manjula Shivanna (manshiva)
Hi,
We want to see if the protégé provides single sign on (SSO) feature to integrate with other in-house application in the enterprises .

Would like to talk to a direct person who can run through the protégé key features that are explicitly made available on request in the form of API through direct engagement with company.

Regards,
Manjula

On 11/17/18, 12:06 PM, "protege-user on behalf of [hidden email]" <[hidden email] on behalf of [hidden email]> wrote:

    Send protege-user mailing list submissions to
    [hidden email]
   
    To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
    https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/protege-user
    or, via email, send a message with subject or body 'help' to
    [hidden email]
   
    You can reach the person managing the list at
    [hidden email]
   
    When replying, please edit your Subject line so it is more specific
    than "Re: Contents of protege-user digest..."
   
   
    Today's Topics:
   
       1. freezing on Ubuntu, fine on macOS (Benjamin Aaron Degenhart)
       2. Run Drools problem with not registered for prefix name (Lili Shi)
       3. Re: Run Drools problem with not registered for prefix name
          (Martin O'Connor)
   
   
    ----------------------------------------------------------------------
   
    Message: 1
    Date: Fri, 16 Nov 2018 21:40:14 +0100
    From: Benjamin Aaron Degenhart <[hidden email]>
    To: [hidden email]
    Subject: [protege-user] freezing on Ubuntu, fine on macOS
    Message-ID:
    <[hidden email]>
    Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
   
    Hi there,
   
    I have the latest Protege 5.5.0-Beta-5 installed on Ubuntu 18.04 and on
    macOS Mojave and open the exact same Ontology on both (it has 2 direct
    imports and 5 indirect imports).
   
    There are some Classes and their respective Individuals that when simply
    clicked on in Ubuntu, freezes Protege forever. Also no error in the command
    line. Clicking on the same class/individual on macOS works flawless.
   
    Any idea how I might resolve this freezing-issue?
   
    Best regards,
    Benjamin
    -------------- next part --------------
    An HTML attachment was scrubbed...
    URL: <http://mailman.stanford.edu/pipermail/protege-user/attachments/20181116/cfcc999c/attachment-0001.html>
   
    ------------------------------
   
    Message: 2
    Date: Sat, 17 Nov 2018 23:28:26 +0800 (CST)
    From: "Lili Shi" <[hidden email]>
    To: [hidden email]
    Subject: [protege-user] Run Drools problem with not registered for
    prefix name
    Message-ID: <[hidden email]>
    Content-Type: text/plain; charset="gbk"
   
    Hi,
    I built an ontology using protege, not webprotege.  I also created a rule in SWRLTab, but when I pressed "Run Drools", it showed "Exception running rule engine: Prefix not registered for prefix name: _:?". The prefix name of the ontology was untitled-ontology-73 and any of the new ontology built using protege was in the form of untitled-ontology. But when we built the ontology using webprotege, it would be well.
    Could anyone help me with the problem?
    Thank you.
    Best wishes,
    Li
     
    -------------- next part --------------
    An HTML attachment was scrubbed...
    URL: <http://mailman.stanford.edu/pipermail/protege-user/attachments/20181117/cc6d3b93/attachment-0001.html>
   
    ------------------------------
   
    Message: 3
    Date: Sat, 17 Nov 2018 17:56:18 +0000
    From: Martin O'Connor <[hidden email]>
    To: User support for WebProtege and Protege Desktop
    <[hidden email]>
    Subject: Re: [protege-user] Run Drools problem with not registered for
    prefix name
    Message-ID: <[hidden email]>
    Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
   
   
    Are you running the latest 2.0.5 version of the SWRLTab in Protege 5.2?
   
    If you are using this version or upgrade to it and still have problems please send me the ontology with the failing rule.
   
    Martin
   
    On Nov 17, 2018, at 7:28 AM, Lili Shi <[hidden email]<mailto:[hidden email]>> wrote:
   
    Hi,
    I built an ontology using protege, not webprotege.  I also created a rule in SWRLTab, but when I pressed "Run Drools", it showed "Exception running rule engine: Prefix not registered for prefix name: _:?". The prefix name of the ontology was untitled-ontology-73 and any of the new ontology built using protege was in the form of untitled-ontology. But when we built the ontology using webprotege, it would be well.
    Could anyone help me with the problem?
    Thank you.
    Best wishes,
    Li
   
   
   
   
    _______________________________________________
    protege-user mailing list
    [hidden email]<mailto:[hidden email]>
    https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/protege-user
   
    -------------- next part --------------
    An HTML attachment was scrubbed...
    URL: <http://mailman.stanford.edu/pipermail/protege-user/attachments/20181117/55e03c56/attachment-0001.html>
   
    ------------------------------
   
    Subject: Digest Footer
   
    _______________________________________________
    protege-user mailing list
    [hidden email]
    https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/protege-user
   
   
    ------------------------------
   
    End of protege-user Digest, Vol 58, Issue 13
    ********************************************
   

_______________________________________________
protege-user mailing list
[hidden email]
https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/protege-user