Web Protege Create Class buttons ghosted

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Web Protege Create Class buttons ghosted

syntheticperson
I am trying to add classes to my owl ontology using Web Protege.

For some reason, the create button is ghosted and does not allow me to create new classes.
Any idea why it's not working?

Screen Shot 2018-11-01 at 10.38.07 AM.png

_______________________________________________
protege-user mailing list
[hidden email]
https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/protege-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Web Protege Create Class buttons ghosted

Matthew Horridge-2
Administrator
Hi Jeroen,

Please can you do one diagnostic test for me?  If you refresh the page (using the browser refresh) are the buttons enabled?

Cheers,

Matthew




On 1 Nov 2018, at 10:42, Jeroen Lapre' <[hidden email]> wrote:

I am trying to add classes to my owl ontology using Web Protege.

For some reason, the create button is ghosted and does not allow me to create new classes.
Any idea why it's not working?

<Screen Shot 2018-11-01 at 10.38.07 AM.png>
_______________________________________________
protege-user mailing list
[hidden email]
https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/protege-user


_______________________________________________
protege-user mailing list
[hidden email]
https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/protege-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Web Protege Create Class buttons ghosted

syntheticperson
That fixed it.
Thanks! =D


On Thu, Nov 1, 2018 at 10:45 AM Matthew Horridge <[hidden email]> wrote:
Hi Jeroen,

Please can you do one diagnostic test for me?  If you refresh the page (using the browser refresh) are the buttons enabled?

Cheers,

Matthew




On 1 Nov 2018, at 10:42, Jeroen Lapre' <[hidden email]> wrote:

I am trying to add classes to my owl ontology using Web Protege.

For some reason, the create button is ghosted and does not allow me to create new classes.
Any idea why it's not working?

<Screen Shot 2018-11-01 at 10.38.07 AM.png>
_______________________________________________
protege-user mailing list
[hidden email]
https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/protege-user

_______________________________________________
protege-user mailing list
[hidden email]
https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/protege-user

_______________________________________________
protege-user mailing list
[hidden email]
https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/protege-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Web Protege Create Class buttons ghosted

Campbell, James R
In reply to this post by syntheticperson
The most common reason is that a dialogue box is opened in another window and is expecting a response.
Jim

James R. Campbell MD
cell: 402-290-5154
Secretary: 402-559-7502

On Nov 1, 2018, at 11:43 AM, Jeroen Lapre' <[hidden email]> wrote:

Non-UNMC email


 
I am trying to add classes to my owl ontology using Web Protege.

For some reason, the create button is ghosted and does not allow me to create new classes.
Any idea why it's not working?

<Screen Shot 2018-11-01 at 10.38.07 AM.png>
_______________________________________________
protege-user mailing list
[hidden email]
https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/protege-user

The information in this e-mail may be privileged and confidential, intended only for the use of the addressee(s) above. Any unauthorized use or disclosure of this information is prohibited. If you have received this e-mail by mistake, please delete it and immediately contact the sender.
_______________________________________________
protege-user mailing list
[hidden email]
https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/protege-user

Screen Shot 2018-11-01 at 10.38.07 AM.png (50K) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Web Protege Create Class buttons ghosted

syntheticperson
I didn't have any dialog boxes open.
Matthew's suggestion of refreshing the web browser fixed the problem.
thanks
Jeroen


On Fri, Nov 2, 2018 at 9:32 AM Campbell, James R <[hidden email]> wrote:
The most common reason is that a dialogue box is opened in another window and is expecting a response.
Jim

James R. Campbell MD
cell: <a href="tel:(402)%20290-5154" value="+14022905154" target="_blank">402-290-5154
Secretary: <a href="tel:(402)%20559-7502" value="+14025597502" target="_blank">402-559-7502

On Nov 1, 2018, at 11:43 AM, Jeroen Lapre' <[hidden email]> wrote:

Non-UNMC email


 
I am trying to add classes to my owl ontology using Web Protege.

For some reason, the create button is ghosted and does not allow me to create new classes.
Any idea why it's not working?

<Screen Shot 2018-11-01 at 10.38.07 AM.png>
_______________________________________________

The information in this e-mail may be privileged and confidential, intended only for the use of the addressee(s) above. Any unauthorized use or disclosure of this information is prohibited. If you have received this e-mail by mistake, please delete it and immediately contact the sender.
_______________________________________________
protege-user mailing list
[hidden email]
https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/protege-user

_______________________________________________
protege-user mailing list
[hidden email]
https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/protege-user